събота, 26 декември 2015 г.

OMG Моментите на 2015.



 Здравейте и с огромно закъснение ви казвам Весела Коледа, надявам се сте прекарали празника добре и сте готови да изпратим отиващата си 2015. Измислих нова серия от постове към блога си, която ще нарека "Най-доброто и най-лошото от 2015" и наистина се надявам да се получи и да ви хареса. Това, което смятам да направя е да направя обзор на 2015 във всяка една сфера, която следя, а това ще са сферите на музиката, сериалите и естествено книгите. Искам заедно да си припомним абсурдните и страхотни моменти на годината, какво прочетохме заедно и как всъщност 2015 промени или не промени живота ви. Ще се радвам много на това. Решил съм всеки ден да правя такъв пост до края на годината стига да имам идеи.
 Днешната тема, която ще поставя на дискусия е "OMG Моменти за 2015". Включил съм светски новини и моменти, а не политически и социални, защото все пак целта е да се забавляваме и да си припомним добрата страна на годината. Ето, че и започвам.

 Zayn Malik напуска One Direction. 



 Ако сте видели това да се задава, то вие заслужавате огромни поздравления, защото за много фенове (като мен) това дойде изневиделица. Кой би си помислил, че 1D ще остане с човек по-малко. Това е едно от най-шокиращите моменти в поп сферата тази година. А след и обявената 18 месечна почивка от страна на групата, съм сигурен, че доста фенове са изпаднали в емоционална криза. Повярвайте, разбирам ви.

 Роклята



 Синьо-черна или златисто-бяла? Въпроса, който виждахте навсякъде в интернет мрежите. Това беше една ужасна интернет епидемия, от която много бяха недоволни за цялото внимание, което и беше отделено - но въпреки абсурдната история, всеки излагаше мнението си свободно. За щастие, роклята отшумя в последващите месеци, но остана запечатана в спомените ни за 2015.

И победителката в "Мис Вселена" е...



 Ако сте отсъствали от живота си през последната седмица, то вие сте пропуснали една голяма доза смях и едно огромно унижение. Това беше един от най-неудобните моменти в историята на конкурсите за красота. За тези, които не знаят водещият на конкурса "Мис Вселена" Стив Харви обяви за победителка мис Колумбия, а след като беше коронована въпросната мис-ка Харви се появи отново на екран и обяви, че всъщност Колумбия е първата подгласничка, и истинският победител е мис Филипини. Неловкоо. Ако случайно сте изпуснали този паметен момент, моля спрете да правете всичко и посетете Youtube.

"Аз съм Кейт".



 Един паметен момент за LGBTQ обществото, беше когато олимпийския спортист и реалити звезда Bruce Jenner се "разкри" като транссексуален и показа на света прероденото си аз - Caitlyn Jenner. Смел или глупав може да ви се вижда този момент, или някои дори се чудят какво прави тук, но смелостта на Jenner окуражи много други хора да последват примера й и да покажат истинското си 'аз' и, че е добре да бъдеш себе си.

Kylie Jenner Challange



 Това според мен е един от най-"ниските" и глупави моменти на 2015. Кой може да забрави как млади тинейджъри (а и не само) се опитваха да уголемят устните си и да приличат на реалити звездата Kylie. Не знам защо някой ще иска нейните устни, не знам защо някои ще си го причинява, но просто трябваше да ви напомня за този момент, който сигурно ви е накарал да се хванете с две ръце за главата.

 Ако прочетохте всичко дотук ви казвам БРАВО, защото това не е типичната ми тема за книги. Не знам дали ще я приемете, не знам дали ще я харесате и е много рисковано, но просто исках да споделя това с вас. Следващият път ще продължим с още от "най-доброто и най-лошото от 2015".




Няма коментари:

Публикуване на коментар